Rock The Night 2 dags fest d. 4 og 5/12-09

Så blev det til endnu en ROCK THE NIGHT Fest i selskab med en masse fede bands, tattoo og frække tøser. Der var ok med mennesker i betragtning af at kl. kun var 18 da første band gik på scenen.

 

Det første band var det Nordjyske sleaze band Britny Lace, der var blevet valgt ved en afstemning af brugere på RTN´s hjemmeside. Jeg havde tjekket bandet ud på deres myspace inden koncerten og da jeg kunne li hvad jeg hørte, var meget spændt på at se dem Live. Og lad det være sagt med det samme. De skuffede på ingen måde. Dygtige musikere og en forsangerinde (Nicki Trigger) med en energi og udstråling som var de et etableret band. Hertil skal det siges, at det var bandets første optræden ved et arrangement på størrelse med Rock The Night festen. Det blev til 7 numre i alt fra Britny Lace, som jeg forventer vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden. Også gerne til et Rock The Night arrangement. Læs mere om Britny Lace her.

 

Næste band på scenen var Baby Jane fra Sverige. Og her har vi det næste svenske band som slår igennem tror jeg. De spillede superfedt og havde et look der siger sleaze med stort S. Helt klart et band jeg gerne vil se igen. Efter Baby Jane blev det tid til italienske Markonee som jeg desværre gik glip af.

 

Så blev det tid til aftenens hovednavn Winger. Nu var The Rock efterhånden fyldt helt op og klar til Winger som bragede det ene hits af efter det andet som f.eks. Can't Get Enuff, Madalaine og Headed For A Heartbreak . Efter knap 1½ time sluttede de af med Miles Away samt et nummer fra deres nyeste album som fik hele salen til at synge med.

 

Sidste band var amerikanske Vain som jeg må indrømme aldrig rigtig har hørt til mine fortrukne bands. Men jeg blev positivt overrasket og opdagede at de er meget mere end hittet Beat The Bullet. Faktisk burde deres forsanger være stand up komiker i stedet, da han mellem alle numre og nogle gange midt i et nummer lige skulle fortælle et eller andet. Og jeg må indrømme at han faktisk var ok sjov... Men ik lige det man forventer midt i en koncert.... En ting er sikkert... Det er ikke selvtillid han mangler. På et tidspunkt ville han have nogle frække damer på scenen og dn første til at opfylde det var Nicki Trigger fra Britny Lace, som åbenbart ikke havde fået nok af scenen. Endnu et tegn på at vi her har med en ægte rock chick at gøre. Husker også hun var på scenen med Bullet Boys i Stengade sidste år.

 

Alt i alt en genial aften i selskab med en 4 fede bands... Desværre var jeg forhindret i at tage til RTN festens anden dag, men da Babylon Bombs allerede havde aflyst og Fatal Smile aflyste på dagen, gik jeg vist ikke glip af andre end den tidligere Tigertailz forsanger Steevi Jaimz. Lidt tyndt lørdags program iøvrigt efter de 2 afbud.

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net